Nicholas Kujala Ponnekasta opiskelijapolitiikkaa

Vaikenemisen aika on ohi!

  • Vaikenemisen aika on ohi!
  • Vaikenemisen aika on ohi!
  • Vaikenemisen aika on ohi!
  • Vaikenemisen aika on ohi!
  • Vaikenemisen aika on ohi!

Espoon kaupunginvaltuutettu ja Perussuomalaisten ryhmäpuheenjohtaja Seppo Huhta kirjoittaa jo nykyään tavalliseen tyyliin Facebook- sivullaan suoranaisella viharetoriikalla höystettyä tekstiä. Uusin ylilyönti koskee Vihreiden Nuorten- ja Opiskelijoiden (Vino) ehdotusta rasismin konkreettisesta kriminalisoinnista.

Valtuutettu Huhta kirjoittaa muun muassa näin: "Vihernuoret ovat pahempi loisakki kuin Hitlerjugend"; "Sillä on oikein kaksi puheenjohtjaa, joista toinen on miehenpuoli, en sitten tiedä onko puolimies. se ja sama- mutta ylivoimainen enemmistö porukasta on käpykaartilaisten ikäluokkaa eli 20-30 ikäisiä sinkkunaisia. Eikö olekin jotenkin niin saatanan romanttista"; "Vihernuorten agenda, tosiasiallisesti ainoa sellainen on VIHA, ja mitä seuraa vihasta: Sota! Sanalla sanoen VIHREISSÄ aatteen SAAPPAISSA kulkee KUOLEMA".

Vaikka en ole Vihreä puoluetaustaltani, en voi hyväksyä tällaista hyökkäystä pahimmillaan alaikäisiä järjestöaktiiveja kohtaan. On täysin järjetöntä, ja kaupungin valtuustoryhmän puheenjohtajalta epätodellisen huonoa käytöstä, kirjoittaa tällaisessa muodossa toisen puolueen jäsenistä, varsinkin niistä nuorista. 

Minä tuomitsen tämän kirjoituksen täysin, koska haluan että Espoon kuntapolitiikka, ja ennenkaikkea valtakunnanpolitiikka säilyttää järkensä ja malttinsa. Vähintä mitä pyydän, on että kaikki Espoon valtuustoryhmät liittyvät seuraani tuomitsemaan tämän häpeällisen kirjoituksen, joka ei millään lailla täytä hyvien makujen rajat. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat